Previous
Next

Custom Home Builders Hawthorn

A stoic Victorian fa├žade veils a vast 21st century transformation. The renovation at the rear of the property sits comfortably, recessed into the landscape and now apart of everyday family life.

The contemporary renovation includes full height windows and glass doors which frame the established Monstera garden and mighty Bluegums inviting the outside indoors.

The bespoke joinery and the off form concrete bench transition from exterior to interior. Wall cladding with 3m high units and clean intersecting lines also feature with a seamless window seat nestled in the dining/kitchen area. Spacious polished concrete floors have the comfort of hydronic heating in winter and the cool relief in summer months. The multi-living zone family home effortlessly fuses functionality and form.

Family lifestyle with an architectural edge.

Hawthorn Images

More Projects

Projects

Essendon Two

Previous Next Bespoke Home Builders Essendon A grand three storey

Projects

Strathmore

Previous Next Custom Home Builders Strathmore With the initial renovation

Projects

Middle Park

Previous Next Custom Home Builders Middle Park With a modest